Medlem av Norgeseliten logo

Belysningen er en viktig del av et moderne interiør. De nye lyskildene som halogen- og LED-pærer gir designerne mye friere hender til å utforme lamper. Når du kombinerer med dimmere har du virkelig muligheter til å møblere – ikke bare med lamper, men med lyset i seg selv.

Mye har skjedd også med brytere og kontakter. I dag finnes det elektrisk materiell i mange spennende materialer og farger. Du kan få brytere, stikkontakter, dimmere og annet utstyr tilpasset de materialene du har i interiøret ditt, i alt fra skifer til glass. Under er en oversikt over noe av det du kan velge mellom.

 eaton-trapp-bryter

Eaton – Xcomfort

Xcomfort leveres med en rekke ulike rammer til trykknapper. Design og farger er tilpasset ethvert miljø. Alle de elegante rammene kan festes på samme basisplate.

Xcomfort leveres i tre serier; Original, Intense og Pure. Niko Original kjennetegnes av sine myke linjer og duse farger. Niko Intense har tøft design med myke linjer som gir trykknappen en varm karakter. Nika Pure har ultrastrengt design og eksklusive materiell som bambus og rustfritt stål garanterer for et varig og flott utseende.

 

Original KremPure RødOriginal SilverOriginal GråbeigeIntense AntrasittIntense AsurIntense SilverPure Bambus

MicroMatic

Gira bryterserie fra Micro Matic gjør det mulig å velge design tilpasset ethvert interiør. Gira består av 8 designserier som gir deg hele 200 kombinasjonsmuligheter.

Du velger ramme til bryteren og har mange valgmuligheter med farger og materialer som aluminium, børstet stål, glass eller tre. Endrer du interiør, for eksempel til et nytt kjøkken eller nye møbler til stuen, er det enkelt å endre både farge og form på bryteren.

 

Gira Esprit CGira Esprit grønn Gira E2 antrasitt Gira Esprit sort Gira Event blåGira E2 antrasittGira Edelstål

ELKO

I samarbeid med industridesigneren Einar J. Hareide har ELKO laget ELKO Plus, den første helt norskutviklede designserien av elektromateriell. Stikkontakter, lysbrytere og dimmere har fått et løft både i farger og utførelse.

ELKO Plus er flott å se på og har god funksjonalitet. Vil du ha hvite frostede glassrammer? Eller kanskje i skiferstein eller stål? Bryterne kan kombineres med rammer fra ELKO Plus Option. Bryterne leveres standard i polarhvit, sort eller med aluminiumfinish.

 

Option skiferOption glass frostet Elko Pluss hvitOption skiferOption ramme i sirkulært børstet stålOption glass i sort med ELKO Pluss dimmerOption skifer med ELKO Pluss dimmerOption ramme i lineært børstet stålOption i hvit frostet glass med sort dimmer

Schneider – Exxact

Schneider har lansert en ny designserie, Exxact. Denne serien har vunnet red dot design award for beste produktdesign. Exxact Design dekker behovet for de fleste boliger. Du får rammer med fra 1 til 3 hull, samt rammer for dobbel stikkontakt.

Den transparente frontrammen kan enkelt tas av uten at man kommer i kontakt med spenningssatte deler. Under denne kan det settes inn ønsket mønster eller farge. Exxact Design leveres med et antall ulike innlegg, slik at du kan bli inspirert til å lage ditt eget, unike design.

 

Exxact PrimoTermostat med touch-displayVarme- og ventilasjonskontrollExxact PrimoExxact ledelysExxact SolidKombinasjonsdimmer og programmerbar timer/klokke

This site uses cookies. For more information click here.