Medlem av Norgeseliten logo

Forleng sommerkvelden med utendørsbelysning og terrassevarmer, eller skap fantastiske effekter med indirekte belysning i hagen

Indirekte belysning av busker og trær er en ny trend som er i ferd med å bre seg i Norge. Når mørket faller på, våkner hagen til liv med lys. Lys og skyggeeffektene som skapes gjør at det ser ut som om hagen har fått nye farger og nye former. Alle som har opplevd opplyste hager og parker i utlandet vet at indirekte belysning gir en spennende effekt.

Utendørsbelysning gjør det også sikkert å bevege seg når det er mørkt ute, og gjør at huset ditt ser bebodd ut selv om du er bortreist.
Se vårt utvalg av utelamper her

Utendørsbelysning

I dag finnes det en rekke ulike lamper for bruk utendørs. Noen er ment å skulle lyse opp hus og hage, mens andre har et design som vil heve helhetsinntrykket av huset ditt. Det som er viktig er at du velger en stil som passer deg, huset og hagen din.

Det er stor forskjell på å lyse opp og å belyse. Lamper du ikke ser, som lyser opp huset ditt eller hagen, gir ofte større effekt enn lamper som monteres på huset eller på stolper. Elektrikerne hos Norgeseliten kan gi deg gode råd som kan få huset og hagen til å fremstå på en ny måte.

Elektrikeren kan montere både bevegelsesfølere og solcellebrytere slik at lyset automatisk slås på når mørket senker seg. Dette øker ikke bare sikkerheten, det vil også oppleves som ubehagelig av ubudne gjester.


Se vårt utvalg av utelamper her

Varme utendørs 

Ved bruk av terrassevarmere får du en effektiv oppvarming av utearealene. De fleste terrassevarmere er basert på varmestråler. Denne formen for varmeteknikk er meget effektiv og økonomisk i bruk, og du vil kjenne at det varmer selv om det er kjølig i luften. Om du ønsker å anskaffe deg en terrassevarmer, skal du huske på at det er ulike spredningsvinkler på varmestrålene. Noen terrassevarmere sprer varmen over et stort område, mens andre kun gir en liten spredning.

Varme-garageoppfart

Både gangarealer og oppkjørsler kan holde seg snø- og isfrie hele vinteren.

For under 3.000,- i året kan du slippe snømåking

Dette beregnet ut ifra et anlegg på 100 kvm, med varmekabler på 300 w pr. kvm, varmen ligger inne 3 timer i døgnet i 50 dager. Strømpris: 60 øre pr. kwh. Total kostnad 2.700,- pr. år.

This site uses cookies. For more information click here.